Onderneming

Individualiteit is uw en onze kracht.

REXOR GmbH
Leuvenselaan 172 / 24
3300 Tienen

Tel.: +32(0)16 76 84 00
Fax: +32(0)16 76 84 05

E-Mail: rexor.benelux@gmail.com

col2

REXOR Schuh Einkaufs Vereinigung GmbH, met hoofdkantoor in Düsseldorf, werd in 1953 door een kleine groep vakhandelaars opgericht. Sinds 1989 is REXOR ook in de Benelux actief. Onze kantoren bevinden zich in het bedrijvencentrum gelegen op de Leuvenselaan 172 / 24 te 3300 Tienen. Vandaag telt REXOR meer dan 500 aangesloten schoenwinkels waarvan 200 in de Benelux.

De partners van REXOR zijn actieve, zelfstandige ondernemers, die er zich van bewust zijn, dat het een "must" is om krachten en knowhow te bundelen om de concurrentie optimaal het hoofd te kunnen bieden en contact en overleg met collega’s belangrijk vinden, maar die aan de andere kant echter hun eigen identiteit niet wensen prijs te geven.

REXOR is een serviceverlenende ondersteuning. De aangesloten leden kiezen zelf hun aanbod, hun leveranciers, hun modellen. Hun succes is hun lokale kennis, hun aanwezigheid onder hun klanten.

Productgamma’s zijn voor REXOR synoniem voor serviceaanbiedingen bij de aankoop van producten uit bv. Italië, maar ook synoniem voor betere voorwaarden. De centrale betaling bespaart hen onnodige beheersactiviteiten.

REXOR is dé specialist in Italiaanse schoenen. Vele Italiaanse producenten sluiten exclusieve samenwerkingsovereenkomsten met REXOR.

v.l.: Katja Kerstein, Isabell Ruchniewitz, Niek Jansen, Barbara Doods, Günter Neunaber, Greet Roeymans, Manuela Pierog, Roma de Pourbaix Thomas van Dalen, Vicky Verbist